Despre QR-Horeca.ro

QR Horeca – Meniul Tau Online.


Ce face QR Horeca?

Pentru Restaurante:

Te ajuta, ca restaurant, sa poti posta un meniu (PDF) online, accesibil de pe orice dispozitiv care poate scana un cod QR.

(de exemplu: un cod QR, de pe masa restaurantului sau a localului tau).

Pentru Clienti:

Te ajuta sa accesezi meniul online al restaurantului sau a localului in care te afli.

(de exemplu: scanand un cod QR de pe masa la care stai)


CINE SUNTEM?

Suntem „QR-Horeca.ro”, o companie care se specializeaza pe crearea de meniuri QR code pentru restaurante/locatii. Scopul nostru este să oferim o soluție ușoară și sigură pentru clienții restaurantelor/localurilor.

Meniurile noastre QR code, sunt personalizabile pentru a se potrivi cu imaginea fiecărui restaurant/local, ușor de utilizat pentru clienți.

Prin utilizarea serviciului nostru, restaurantele pot oferi o experiență mai rapidă și sigură pentru clienții lor, păstrând în același timp personalul și clienții în siguranță.


CE VREM SA FACEM?

Este de a usura experiența de luat masa prin furnizarea restaurantelor
o soluție de meniu fără contact, ușor de utilizat, personalizabilă și sigură.

Dorim să ajutăm restaurantele să se adapteze la schimbările din industrie și să ofere o experiență perfectă
atât pentru clienți, cât și pentru personal.


CUI NE ADRESAM?

Clienții noștri principali sunt restaurante de toate dimensiunile, de la mici magazine de familie până la lanțuri mari. Servim și alte tipuri de localuri de servire a mâncării, precum cafenele, baruri și food trucks.

Clienții noștri apreciază importanța oferirii unei experiențe de luat masa sigure și convenabile pentru propriii lor clienți și caută o soluție care să fie accesibilă, personalizabilă și ușor de utilizat.

Prin utilizarea serviciului nostru de meniu QR code, clienții noștri își pot îmbunătăți imaginea de marcă, pot îmbunătăți eficiența operațională și pot oferi o experiență mai simplificată si sigură pentru propriii lor clienți.


CE OFERIM?

Prin utilizarea tehnologiei noastre, oferim o soluție personalizabilă și accesibilă pentru clienții noștri de a oferi o experiență de luat masa mai sigură și mai convenabilă pentru propriii lor clienți.

Meniurile noastre QR code sunt ușor de utilizat și permit clienților să vizualizeze meniurile direct pe dispozitivele lor mobile (fara meniuri fizice printate).

În plus, clienții noștri își pot îmbunătăți imaginea de marcă, își pot îmbunătăți eficiența operațională și pot obține informații valoroase despre comportamentul clienților prin intermediul instrumentelor noastre de analiză.


Demo scanare Meniu QR-Horeca.ro


print-screen

(Va rugam, pentru anumite dispozitive, sa acceptati permisiile pentru descarcarea si deschidere lor!)


Incearca si tu, este gratuit!